Blijf op de hoogte

Toerisme Oost-Vlaanderen moet noodgedwongen event annuleren, voorziene eten geschonken aan daklozen. “Kleine maar hartverwarmende bijdrage”

De coronamaatregelen die vorige vrijdag op televisie werden aangekondigd, bleken niet helemaal dezelfde te zijn als diegene die zaterdag werden gepubliceerd in het Koninklijk Besluit. Zo klonk het vrijdag nog dat binnenevenementen mochten, zaterdag bleek daar een beperking van 50 personen op te staan. En dus moest Toerisme Oost-Vlaanderen last-minute een even annuleren. De catering – die al was besteld – ging naar Huize Triest.

 

“Maandag had de jaarlijkse inspiratiedag voor de toeristische sector van Toerisme Oost-Vlaanderen moeten plaatsvinden in de Baudelokapel in Gent”, klinkt het. “Ruim 80 deelnemers hadden zich ingeschreven, maar door de onverwachts strengere richtlijnen voor de evenementensector, die dit weekend werden gecommuniceerd, zag Toerisme Oost-Vlaanderen zich genoodzaakt om de inspiratiedag te annuleren. Alle deelnemers werden dit weekend nog persoonlijk op de hoogte gebracht.”

In samenspraak met cateraar Delcor uit Lievegem en de locatie Baudelokapel van Utopia Events werd beslist om de bestelde maaltijden te doneren aan Huize Triest, een nachtopvang voor daklozen in Gent. Gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen Leentje Grillaert betreurt de annulatie van de inspiratiedag, maar is tevreden dat op deze manier een duurzaam alternatief werd gevonden voor de bestelde catering. “Het doneren van onze catering leek ons het enige juiste om te doen. We hopen op deze manier een kleine maar hartverwarmende bijdrage te kunnen leveren aan hulpbehoevenden in onze provinciehoofdstad.”

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

Gilles De Backer
Founder & creative mind

Ook interessant

Helemaal into Utopia Events?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2024 — Utopia Events