Virtuele & Hybride Events

Een virtuele bijeenkomst met een hoge belevingsfactor, bijeenkomsten die impact maken ?

Een seminar, congres, webinar of een pitch, UTOPIA maakt er en moment van waar uw gasten

nog lang over napraten. 

Hybride Events

Twee werelden in 1 beleving

Online event met een offline beleving. Een select deel van je publiek in de studio. Een onbeperkt aantal bezoekers thuis online. Het beste mét het beste.

Nu mag het nog niet, maar het is nu het moment om te plannen en voor te bereiden.

Contacteer ons nu vrijblijvend

Online events zijn momenteel de norm en als ze door de juiste partners geregisseerd en uitgevoerd worden de perfecte communicatie met je medewerkers en/of klanten.

Zolang we geen gasten live kunnen ontvangen zal dit de norm blijven en kunnen we jullie technisch en inhoudelijk met onze ervaring ondersteunen.

Ook hier drijft onze originaliteit en belevingsdrang boven.

We luisteren naar jullie doel en boodschap en werken dit samen  met onze partners. verder uit.


Op die manier wordt jouw concept er eentje dat écht gezien mag worden.

Corona proof

Er zijn naast een groot podium, simultaan 6 verschillende decors mogelijk, allen binnen bereik van dezelfde camera standpunten.

Productie ruimtes en Schmink en crew catering andere zijn allemaal afzonderlijk, geventileerd en volgens de Protocol Film productie voorzien.

storytelling.png
integrated.png

Virtuele Events

Onze technische crew en alle partners kunnen verschillende  locaties jouw virtueel event ontplooien. Locatie hunting en technische voorbereidingen zijn standaard.

Wegens de grote vraag naar unieke locatie centraal gelegen met alle faciliteiten kunnen we jullie onze eigen locatie aanbieden.

Hier is alle know how die specifiek nodig is voor deze locatie aanwezig. Er is ook extra geinvesteerd in Fyber en technisch materiaal


 

Eigen venue & decors

Doen we iets samen ?

Get in touch