Virtuele, Hybride Events & Gift boxen

Een virtuele bijeenkomst met een hoge belevingsfactor of de combinatie van een giftbox gekoppeld aan een virtueel event met optredens en gastsprekers? Met onze eigen locatie
"de Baudelokapel" bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Hybride Events

Twee werelden in 1 beleving

Online event met een offline beleving. Een select deel van je publiek in de studio. Een onbeperkt aantal bezoekers thuis online. Het beste mét het beste.

Nu mag het nog niet, maar het is nu het moment om te plannen en voor te bereiden.

Contacteer ons nu vrijblijvend

Online events zijn momenteel de norm en als ze door de juiste partners geregisseerd en uitgevoerd worden de perfecte communicatie met je medewerkers en/of klanten.Zolang we geen gasten live kunnen ontvangen zal dit de norm blijven en kunnen we jullie technisch en inhoudelijk met onze ervaring ondersteunen.Ook hier drijft onze originaliteit en belevingsdrang boven.We luisteren naar jullie doel en boodschap en werken dit samen  met onze partners. verder uit.
Op die manier wordt jouw concept er eentje dat écht gezien mag worden.

Corona proof

Er zijn naast een groot podium, simultaan 6 verschillende decors mogelijk, allen binnen bereik van dezelfde camera standpunten.

Productie ruimtes en Schmink en crew catering andere zijn allemaal afzonderlijk, geventileerd en volgens de Protocol Film productie voorzien.

storytelling.png
integrated.png
SHG_ITaB 121.jpg
SHG_ITaB 54.jpg
DSC_0096.JPG
SHG_ITaB 117.jpg
B64I5289-Edit.jpg
DSC_0239.JPG
7DkdZ5WXSMyzTMpyREdnZQ.jpg

Virtuele Events

Onze technische crew en alle partners kunnen verschillende  locaties jouw virtueel event ontplooien. Locatie hunting en technische voorbereidingen zijn standaard.

Wegens de grote vraag naar unieke locatie centraal gelegen met alle faciliteiten kunnen we jullie onze eigen locatie aanbieden.

Hier is alle know how die specifiek nodig is voor deze locatie aanwezig. Er is ook extra geinvesteerd in Fyber en technisch materiaal


 

Eigen venue & decors

Gift Boxes

Onze verschillende Gift- & Tx-Boxen zorgen voor een veilige beleving en verbinding tussen
uw medewerkers en/of klanten. Ze zijn al dan niet culinair, interactief of beide en allemaal tailormaide. Jouw budget is belangrijk maar de boodschap is voor ons nog belangrijker. Steeds welgemeend en emotioneel om ze te unboxen, dat is onze opdracht.
Combineer ze met een digitaal of Hybride event en creëer onvergetelijke momenten.
Wil je alle boxen simultaan laten leveren.....
dan kan dat , geniet in dit filmpje mee van onze laatste opdracht en neem vrijblijvend contact

 

Doen we iets samen ?

Get in touch