Bedrijfs Evenementen

Corporate events hoeven niet suf te zijn. Achter een bedrijfsevenement gaat vaak, al dan niet manifest, een doelstelling schuil. Congres of incentive, informatief of diverterend: Utopia werkt samen met jou een strategie uit om die doelstelling te bereiken. Ook voor de verdere uitwerking kan je op twee oren slapen. Wij rusten niet tot de doelstelling bereikt is en jouw bedrijfsevenement is omgetoverd tot een totaalbeleving.
What’s in it for you? Success!

v-corporate_event.png
v-public_event.png

Public Events

Een evenement waarover nog wéken nagepraat wordt? Toevallig onze huisspecialiteit! Onze brainstormcentrale draait steeds op volle toeren. Duffe eenheidsworst staat niet op onze menukaart. Positieve vibes, creatieve concepten en blije gezichten dan weer wel. Of je het nu onconventioneel of conventioneel wil, onze experts staan klaar om van jouw event een zinnenprikkelend gebeuren te maken waarbij geen enkel detail wordt ontzien.
“Instead of thinking outside of the box, we get rid of the box”.

v-vip_event.png

Wij verzorgen hospitality en catering van het hoogste niveau – en dat zonder met onze ogen te knipperen! Van VIP-events met of zonder protocol, of een VIP-arrangement gekoppeld aan een evenement. Wij verlenen jouw luxe-event het nodige ‘cachet’ en elegantie. Dankzij onze ruime expertise in luxe-events hebben we waardevolle samenwerkingen met onder meer ‘The School of Butlers’ opgebouwd. Zo bent u zeker dat uw gasten een onthaal van het hoogste niveau zullen genieten.

v-expo.png

Trade Fairs

Onze dynamische beurzen zijn de zaadjes die wij planten voor uw toekomstige handelsrelaties! Een beurs blijft nog steeds een geweldig format om indruk te maken op vaste en potentiële klanten. Voor ons geen stoffige beurzen waar je op tien minuten buiten bent; wél een complete ervaring waar interactie tussen de exposanten en de bezoekers mooi tot haar recht komt.
Op onze expertise kan je alvast rekenen.

Private Events

Of het nu gaat om de 90e verjaardag van je (over)grootmoeder, een huwelijksjubileum, een vrijgezellenfeest of gewoon een feestje ‘for the sake of it’; zoiets hoort niet gepaard te gaan met handenvol stress, toch? Daar verschijnen wij op het toneel: de conceptuele uitwerking, locatiehunt, uitnodigingen, catering,... Alle aspecten die komen kijken bij de organisatie van jouw persoonlijk evenement, wordt volledig door ons aangepakt.
Op die manier kan jij je op jouw persoonlijk evenement zorgeloos schuldig maken aan een biertje teveel ;-).

v-private_event.png

Doen we iets samen ?

Get in touch