Sampling

Wist je dat... Het succes van sampling niet afhankelijk is van het product maar van de targeting? Onder het motto 'als mozes niet naar de berg komt, brengen we de berg naar mozes' gaan wij doelgericht op zoek naar de plekken waar jouw doelgroep zich het liefste begeeft. Bingo: de consument is veel ontvankelijker voor het product en ze winnen er zelf nog iets bij. Elke student in een studiezaal lust wel een slokje energy drink, niet?

De hele aankleding van de sampling nemen we voor onze rekening. Na het bespreken van jouw product en de bijbehorende wensen, gaan we op zoek naar ieder hoekje en steegje waar jouw doelgroep zich verschuilt. Niemand is veilig! Daar sturen we dan een professioneel en onweerstaanbaar team heen.

En voor je het weet, komt Mozes gauw zélf naar die berg.

samples.png

Productlancering

De geboorte van een nieuw product, dat moet even hard gevierd worden als iedere andere geboorte! Geen taaie suikerbonen of koffievisite, maar een event dat knált. Want goed begonnen is half gewonnen, toch?

Wij regelen geen droge voorstelling, wij zorgen voor een belevenis. Jouw product wordt 'the talk of the town' en blijft na de lancering nog dagenlang nazinderen. Op het kleurrijke event prijkt jouw logo op iedere muur en na het evenement nemen de gasten gepersonaliseerde gadgets mee naar huis. Daar kan Steve Jobs met zijn zwarte coltrui en kaal podium alvast een puntje aan zuigen.
Mag het wat meer zijn via ons evenementenbureau ?

productlancering.png

Roadshow

Een promotie die echt indruk maakt? Een roadshow is een unieke manier om mensen met merken te verbinden. Zo heb je meteen contact met de juiste mensen, op de juiste plek.

Een pop-up barista, een knallende productdemonstratie of een autoritje via een VR-bril? U vraagt, wij draaien! Met het juiste arsenaal aan mensen en marketingtools met uniek design trekken we de weg op, waarna we halt houden op een aantal locaties om daar de brand of product awareness te vergroten door middel van een knotsgekke, indrukwekkende of stijlvolle activatie.

Zo bereiken we een grotere doelgroep dan als we enkel op 1 locatie een activatie zouden doen.

roadshow.png

Doen we iets samen ?

Get in touch